Un preot a descoperit un plic cu 5.000 de euro intr-o toaleta, in timpul vizitei Papei Francisc la Blaj!

30

Un plic in care erau 5.000 de euro a fost gasit de un preot pe Campia Libertatii din Blaj, in timpul ceremoniei care a avut loc cu ocazia vizitei Sanctitatii Sale Papa Francisc. Banii au fost predati politistilor, iar pana joi nu au fost revendicati.

Loading...

Un preot prezent, intre invitatii speciali, la ceremonia sustinuta de Papa Francisc pe Campia Libertatii din Blaj, care a avut loc, duminica, a observat, cazut pe podea, un plic, in toaleta la care aveau acces doar o parte dintre invitatii la eveniment amplasata special pentru VIP-uri.

Vazand ca in plic se afla o suma importanta, mai exact 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat politistilor care asigurau ordinea, iar acestia au inceput cercetarile pentru a afla cine a pierdut banii.

IPJ Alba confirma ca o persoana din randul pelerinilor prezenti la ceremonie a gasit si a predat politistilor respectivul plic cu bani iar suma nu a fost inca revendicata.

„A fost, duminica, intr-un anumit loc de pe Campia Libertatii din Blaj, in timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce continea o suma de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece exista o procedura prin care persoana care revendica un bun pierdut trebuie sa ofere mai multe informatii despre acesta si despre. Potrivit procedurilor legale, daca intr-o anumita perioada nu apare nicio persoana care sa poata dovedi ca este posesorul bunului pierdut, acesta intra in posesia statului”, a declarat Luminita Prodan, purtatorul de cuvant al IPJ Alba, transmite Digi24.