Eduard Novak va participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo: „Cred ca as avea o sansa la medalii”

70

Ministrul Tineretului si Sportului, Eduard Novak, s-a aratat increzator in sansele sale de a castiga o medalie la ciclism la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, chiar daca a precizat ca de la preluarea mandatului nu a mai avut foarte mult timp sa se antreneze.

„Sincer mi-as dori sa fiu pregatit, sa am o sansa pentru medalii. E foarte greu sa fii si ministru si sportiv de performanta. Mai ales in prima parte a mandatului, patru luni am cam lasat pe locul doi pregatirea. Acum incep sa ma focusez cat mai mult, cred ca as avea o sansa la medalii, vedem”, a declarat Novak la stadionul Arcul de Triumf, citat de Agerpres.

Loading...

El a precizat ca deocamdata nu s-a decis daca isi va continua cariera si dupa Jocurile Paralimpice de la Tokyo: „Deocamdata vreau sa ma bucur de aceste clipe, pentru ca Jocurile Olimpice iti ofera clipe de neuitat si merita sa te pregatesti pentru asta. Nu stiu daca voi mai concura si in 2024, deocamdata ma concentrez pe Tokyo, vedem”.

Jocurile Paralimpice 2020 se vor desfasura intre 24 august si 5 septembrie 2021 la Tokyo. Novak este singurul campion paralimpic al Romaniei.