Mesaje calduroase pentru campionii igienei din marile orase ale lumii. Se intampla si in Romania

84

De cand cu pandemia cu coronavirus care tine in casa cam trei miliarde de oameni in toata lumea si asta de aproape doua luni, toata lumea a remarcat ca arunca mai des gunoiul. Uneori si de doua ori pe zi. Se intampla in toate tarile care au impus restrictii drastice asupra liberei circulatii si cele mai mari companii de salubritate din lume raporteaza cresteri uriase ale cantitatilor de gunoi rezidential colectat – cu pana la 30% mai mult, potrivit cifrelor furnizate de exemplu de Republic Service, cea mai mare companie de salubritate din SUA, citate de CNN aici.

Colectarea zilnica este obligatorie si totul a deveni un cosmar, marturisesc angajatii din industria salubritatii, expusi asemeni medicilor, vanzatorilor sau lucratorilor din industria serviciilor funerare riscului de a contracta virusul.

Loading...

Un serviciu vital pentru orice aglomerare urbana moderna, salubritatea a devenit cu atat mai critica in actualul context, presiunea este gigantica, astfel ca multe companii din domeniu sunt nevoite sa mai angajeze forta de munca pentru a face fata. Asemeni retail-ului alimentar, salubritatea este un serviciu a carui livrare nu poate fi oprita nici in pandemie si este si motivul pentru care oamenii din toata lumea si-au facut deja un obicei de a lasa mesaje de multumire lipite pe pubele (vezi foto).

“Asemeni globulelor albe din organismul uman, asa si noi, firmele de salubrizare, asiguram imunitatea orasului si a celor care traiesc in el”, este poate cea mai potrivita comparatie facuta zilele acestea de un antreprenor roman – fondatorul si presedintele Supercom, Ilie Ionel Ciuclea.

Una dintre cele mai vechi firme de salubritate din Romania, Supercom se afla intr-un top al celor mai performante firme din Bucuresti realizat anual de Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Pe 25 aprilie, compania a bifat trei decenii de existenta, pe care insa le-a aniversat la cea mai mare presiune, dupa cum marturisesc reprezentantii companiei, rasplatite de CCIB si cu o placheta de excelenta cu acest prilej.

“in aceasta perioada dificila, in care salubrizarea si igiena in general sunt factori esentiali in combaterea crizei sanitare pricinuite de COVID-19, suntem onorati cand calitatea serviciilor noastre este recunoscuta. Vreau sa multumesc, din partea mea si a colegilor mei si a Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti pentru distinctia oferita si sa ofer asigurari ca Supercom este alaturi de oameni si de autoritatile locale in toate initiativele care tin de domeniul sau de activitate”, a spus presedintele Supercom intr-un comunicat remis presei.

Cu capital integral romanesc, Supercom are in portofoliu colaborari pe termen lung cu administratiile locale din Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Ialomita.