Andra, inlocuita de Pro TV la Vocea Romaniei: Am ajuns intr-un punct in care mi-am dat seama ca trebuie sa spun stop! Cine este noul antrenor!

220

Una din cele mai indragite cantarete din Romania, Andra, a fost inlocuita de la Pro TV din juriul emisiunii Vocea Romaniei. In locul ei va veni nimeni altul decat Horia Brenciu. Andra a motivat plecarea, spunand ca avea un program mult prea solicitant si multe proiecte in derulare.

Loading...

„Dupa un an in care am incercat sa fac parte si din juriul de la Romanii au talent, si din grupul de antrenori de la Vocea Romaniei, sa am si doua turnee simultan (Traditional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| si Live & Crunchy), plus videoclipuri si colaborari muzicale, am ajuns intr-un punct in care mi-am dat seama ca trebuie sa spun stop.

Vocea Romaniei este una dintre emisiunile preferate, o urmaresc inca de la primul sezon, dar a trebuit sa renunt la fotoliul meu rosu, stiind ca este cea mai buna decizie acum! De Romanii au talent sunt mult mai atasata dupa 9 sezoane incheiate.

Asa ca o sa raman in continuare telespectatoare fidela Vocii Romaniei si le urez succes prietenilor si colegilor mei care sunt acolo” a fost mesajul Andrei dupa inlocuirea socanta de la Vocea Romania, potrivit Libertatea.

Horia, Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila formeaza echipa de antrenori a celei mai tari competitii a vocilor. Filmarie vor incepe in aceasta vara iar noul sezon din Vocea Romaniei va fi difuzat de Pro TV din aceasta toamna.

”Revenirea la Vocea Romaniei este neasteptata, binevenita si, recunosc, emotionanta. in acest sezon voi fi calm, linistit, nu ma voi misca de pe scaun, nu ma voi certa cu nimeni si sub nicio forma nu voi canta din cand in cand cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi cauta o voce noua, plina de viata, o voce care sa-mi aduca cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.