Femeia care a desfigurat-o pe vedeta Pro TV a fost retinuta de Politie marti dimineata

148

Femeia care a lovit-o pe designerul Cristina Joia a fost retinuta de politisti marti dimineata, dupa ce in cursul noptii a fost dusa la audieri. Aceasta a afirmat ca a agresat-o pe tanara de 20 de ani, pentru ca ar fi injurat-o si i-ar fi rupt stergatorul masinii.

Intrebata de presa care a fost motivul pentru a lovit-o pe Cristina Joia, in magazin, aceasta a spus: „Pentru ca mi-a rupt stergatorul de la masina, m-a injurat…”.

Loading...

Femeia banuita de lovirea designerului Cristina Joia a fost retinuta, dupa ce a fost audiata la Sectia 14 Politie, anunta reprezentantii Politiei Capitalei, citati de Agerpres.

Sambata, Cristina Joia a fost lovita cu un obiect dur intr-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. In urma loviturii, designerul a suferit o fractura de piramida nazala si mai multe taieturi.

„La data de 7 noiembrie, in jurul orei 17,00, Sectia 14 Politie a fost sesizata prin apel 112 cu privire la faptul ca in incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresata o persoana. La fata locului au sosit de indata politistii care au identificat o femeie care a relatat ca a fost agresata fizic de o alta femeie pe care nu o cunoaste”, a informat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Persoana vatamata a fost transportata la o unitate spitaliceasca pentru ingrijiri.