Un nou proiect impresionant marca Mihai Nesu! Fostul fotbalist are nevoie de 3 milioane de euro pentru recuperarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii! Trimite un sms cu mesajul „CRED” la 8844

88

Mihai Nesu si-a propus sa dezvolte complexul pentru recuperarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii pe care l-a facut la Oradea. Pentru realizarea acestui proiect, el are nevoie de trei milioane de euro.

Loading...

„Pot sa spun ca acum sunt mai fericit ca inainte de accident. Tot ceea ce imi doresc e sa fiu mai bun“, a declarat Nesu pentru bihon.ro.

Aflat de peste opt ani in scaunul cu rotile in urma accidentului grav suferit la antrenamentul lui Utrecht, Nesu a deschis un centru de recuperare pentru copii cu dizabilitati neuromotorii prin cadrul fundatiei sale. Centrul „Sfantul Nectarie” are 200 de metri patrati si ajuta cu terapii peste 100 de copii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani.

Acum, Nesu doreste sa extinda acest centru, iar complexul sa ofere astfel terapii avansate de recuperare si pentru tinerii de pana la 18 ani, dar si ateliere de invatare a unor meserii. Complexul ar urma sa fie folosit si de cei care care nu au probleme de sanatate, gratis.

Fostul fotbalist a lansat un program de strangere de fonduri prin care oricine poate contribui cu o donatie daca trimite un SMS cu mesajul „CRED” la 8844.