Baronul Oprisan si supusii sai! Cum a fost intampinata jurnalista Pro TV Paula Herlo in Vrancea: „Aveti grija! Ca va vad o mana de om. E pericol ce se intampla aici”

12

Jurnalista Paula Herlo de la Pro TV anunta ca a fost avertizata de oameni simpli din Vrancea sa „aiba grija” ce filmeaza, pentru ca „e pericol ce se intampla aici”. Paula Herlo a realizat episodul „Vrancea” din seria „Judete la stapan”.

Loading...

„Cand am ajuns ultima data in Vrancea pentru filmari, am intrat intr-un magazin, iar vanzatoarea m-a intrebat daca am venit sa-l caut pe Oprisan. Am spus ca da. “Aveti grija! Ca va vad o mana de om E pericol ce se intampla aici” mi-a mai spus. I-am spus ca nu ma tem”, a scris jurnalista pe Facebook, conform Aktual24.

Paula Herlo a anuntat vineri ca a fost sunata de Marian Oprisan pentru a-i reprosa realizarea unui reportaj despre Vrancea in cadrul serialului „Judete la stapan”. Emisiunea a fost difuzata duminica.

Oprisan a sunat-o pe Paula Herlo inainte de difuzarea materialului despre Vrancea si a reprosat pe un ton rastit ca este o „manipulare de tip ordinar” ce face Pro TV.

„Inainte de a ne trimite raspunsurile m-a si sunat, aparuse deja un promo cu inceputul nostru de emisiune, erau acolo toate judetele. Si a avut senzatia ca facem o comparatie, adica in acelasi reportaj vor intra toate cinci judete. M-a sunat sa-mi spuna ca este o greseala ce fac. I-am explicat sa i-am alocat Vrancei o ora de emisiune, sa stea linistit.De aici discutia a divagata si a spus ca tot ce facem noi este o manipulare de tip ordinar, ca sa il citez, sa suntem in campanie electorala. I-am spus ca suntem jurnalisti si ca nu facem politica.

M-a atacat la telefon, bineinteles ca emisiunea nu este vreun elogiu la adresa lui Marian Oprisan sau la adresa celor care au condus Vrancea pentru ca nu exista vreun motiv sa facem asta. Marian Oprisan zice ‘Vrancea arata bine’. Nu, nu arata bine, ca sa fim foarte clari, cum zice el, sa fim bine intelesi”, a declarat Paula Herlo in avanpremiera emisiunii de duminica.