Imagine tulburatoare. O mama din Kiev si baietelul ei dorm in cada de frica bombardamentelor: „Stau langa el si il mangai cand viseaza urat”

87

O mamă stabilită în Kiev a aranjat sa doarma cu fiul ei în cada din baie, pentru a se putea ascunde acolo de frica bombardamentelor care au loc în ultimele zile în ţară. Pentru a-l proteja pe micuţul ei de traumele inevitabile ale războiului, femeia spune că încearcă din toate puterile să îi distragă atenţia de la teroarea pe care ar putea să o vadă singur dacă s-ar uita pe geam, arata Observatornews.

Olga locuiește în partea stângă a Kievului, zona orașului care se află la est de Nipru. Fiul ei mic Vadim, care trebuia să meargă grădiniță, doarme zilele acestea în baie, cel mai sigur loc din apartament. Aud bombardamentele şi sirenele care anunţă atacuri antiaeriene şi se tem că poate nu vor reuşi să scape cu viaţă în urma haosului provocat de invadarea Ucrainei, relatează CNN.

Loading...

„Stau lângă el și îl mângâi când nu este bine sau visează urât”, a spus ea. „Nu mergem la adăposturile din buncăre, nu garantează 100% siguranță și poate afecta psihicul unui copil. Acasă doarme bine, mănâncă și crede că totul este distractiv”.

Olga mărturiseşte că a auzit multe explozii între 1 noaptea şi 4 dimineaţa, sâmbătă, care păreau să vină din nord. „Acum e calm, linişte”, spune femeia. „În sfârșit, pot să trag un pui de somn”