CTP, despre obscenitatile lui Romascanu: „Ramane atitudinea clasica a PSD-istilor, de la Iliescu, cu „Mai, animalule!”

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie usturatoare la adresa lui Lucian Romascanu dupa iesirea obscena a senatorului PSD la adresa jurnalistilor.

„De ce s-a referit la introducerea organului sexual masculin in orificiul digestiv anal, inferior? Era mult mai normal sa vorbeasca de orifiu bucal, care e folosit de jurnalisti? La gura! E normal, si eu folosesc astfel de cuvinte in privat. Sa nu fim… In afara spatiului public, e normal. Dumneavoastra n-ati injurat niciodata? Nu stiu cum poti spune ca era un loc privat. Locatia din Kiseleff e platita din banii nostri, cu bani de la bugetul de stat. Nu era pe terasa locuintei sale. Asta nu e normal!”, a declaratCristian Tudor Popescu la Digi24.

Loading...

CTP a adus apoi aminte ca Romascanu a fost director al publicatiilor de scandal Libertatea si Cancan. „Dansul a lucrat in industria de craci, tate si buze siliconate, si acum vorbeste de jurnalisti!?”, a subliniat CTP.

„Ramane atitudinea clasica a PSD-istilor, de la Iliescu, cu “Mai, animalule!” ramane ideea ca ziaristii sunt niste scribi babilonieni care trebuie sa consemneze ceea ce am spus eu, ‘o maimuta care se scarpina’, cum a spus Adrian Nastase! Si s-a referit la toti, la ideea de jurnalism, pe care acest om o batjocoreste in cea mai buna traditie a PSD-ului”, a mai adaugat CTP.

Cristian Tudor Popescu a mai spus ca Romascanu a fost inlaturat din functia de purtator de cuvant al PSD nu pentru comportamenul sau obscen, ci pentru ca s-a crezut mai important decat Marcel Ciolacu.

La sfarsitul Comitetului National Executiv (CExN) al PSD, purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu, a avut o izbucnire golaneasca la adresa jurnalistilor care au decis sa iasa din sala pentru declaratiile lui Marcel Ciolacu. ”O sa primeasca o p… in c… toti”, a spus oficialul PSD.

”E un pic jignitor, ai purtator de cuvant care vine sa-ti dea niste informatii. Daca nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tau care vrea informatii? Unde e omul nostru de la camera, frate? Asta este sfarsitul unei frumoase prietenii. O sa primeasca o p… in c… toti”, a declarat Romascanu, citat de Stirile Pro TV.

O angajata de la Biroul de Presa al PSD a ras si a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romascanu a raspuns: ”S-ar putea, da”.

Transparenta face diferenta