Marcel Ciolacu, dezvaluire halucinanta despre el si Grindeanu: „Am jurat amandoi pe icoana, la mine in apartament, ca nu suntem securisti”

539

Marcel Ciolacu a relatat, joi, intr-un interviu pentru Libertatea un episod halucinant. El povestit cum a jurat impreuna cu Sorin Grindeanu pe o icoana, pentru a-si dovedi astfel unul celuilalt ca „nu suntem securisti”, transmite Aktual24.

Intrebat de ce si-a intrerupt doctoratul inceput la Academia SRI, Ciolacu a tinut sa se jure ca nu are nicio legatura cu serviciile secrete. „Puteti sa aduceti si Biblia”, a spus Ciolacu, dupa care a povestiti cum a jurat pe o icoana impreuna cu prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu.

Loading...

„Am luat decizia ca nu este in momentul acesta o prioritate pentru mine. Aveam o tema frumoasa, ‘Etica in intelligence’, chiar ramane, e documentata. M-am apucat de lucrare, am luat decizia de a nu continua, este o decizie personala.

Nu sunt ofiter, nu am fost, n-am inclinatii. Niciodata, nu-mi aduc aminte, vreun ofiter, vreun sef din servicii nu m-a sunat sa-mi schimb vreo decizie politica. Puteti sa aduceti si Biblia.

Eu am o prietenie neascunsa cu Sorin Grindeanu. Seara, ne mai intalnim, stam mult timp impreuna, cred ca stam, impreuma mai mult timp decat stam cu sotiile. Si aveam aceasta dicutie. Vreo doua saptamani au fost atacuri la mine ca sunt securist, pe urma au fost la Sorin ca e securist. La mine in sufragerie, la apartament, am o icoana. Si i-am zis: ‘Bai Sorine, hai sa juram amandoi, ca deja nu mai avem niciunul incredere (in celalalt – n.red.)’. Si am jurat amandoi pe icoana”, a declarat Ciolacu.