Marcel Ciolacu, delir total! Ce reactie a avut seful PSD dupa conferinta presedintelui Iohannis

14

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, reactioneaza foarte violent dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

„Virusul nu mai e ‘o simpla raceala’, domnule presedinte Iohannis?! Va amintiti?! Dumneavoastra si PNL ati ignorat inca de la bun inceput pandemia care venea peste Romania! Stiu, e simplu sa spui ca PSD e de vina, dar nu noi ne-am jucat luni de zile de-a anticipatele!

Loading...

Acei ‘unii’ din Parlament au fost nevoiti sa va voteze un guvern incompetent si corupt, domnule Iohannis! Va amintiti sau ati uitat cand Citu fugea de raspundere? Am votat un guvern care nu merita sa fie votat! Dar am considerat ca in plina pandemie, Romania avea nevoie de stabilitate si nu de anticipate! Unde erau atunci liberalii dvs? Mureau de frica in izolare, va spun eu!

Ati inchis lumea in case si ati tras obloanele firmelor. Ati lasat pe drumuri peste 1 milion de oameni. Pe altii i-ati trimis la export la cules de sparanghel in zone rosii din Europa! Nu ati luat nicio masura concreta, doar ati facut achizitii la suprapret de la firmele de casa. Sa va fie rusine, ati pus Romania pe harta coruptiei internationale legata de achizitiile de echipamente medicale. La fel ca Bangladesh, domnule presedinte european!

Domnule Iohannis, nu mai jigniti Parlamentul! Nu noi am stat in izolare la Vila Lac cu piscina si chelneri. Era supusul dvs, premierul Orban!

Am lucrat in sistem video online, e adevarat domnule Iohannis. E inedit. Dar stiti de ce?! Pentru ca un iresponsabil de la PNL a venit infectat la Parlament, pentru ca trebuia dvs sa va lansati candidatii la alegerile locale!

Noi in Parlament am vrut sa protejam nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc. Astea nu sunt legi populiste! Sunt legi votate de toate partidele politice, cu exceptia PNL intr-adevar! Voi doar ati putut sa contestati tot la CCR sau sa reintoarceti legi, ca nu cumva vreun roman sa fie sprjinit acum! Vreti someri, domnule Iohannis?! Cat mai multi, nu?! Vreti saracie, austeritate si somaj. La fel ca in 2009-2010! Pentru ca altceva nu sunteti in stare!

Domnule Iohannis- ridicati-va o clipa ochii din sondaje, lasati calculele electorale, testati populatia si veniti cu un plan concret de REDESCHIDERE!

PSD a intins o mana catre dialog. Ati refuzat-o! Dar nu uitati ca in timp ce dvs va tineti de lupte politice, romanii incep sa traiasca de pe o zi pe alta. Va asumati si asta, domnule Iohannis?!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa liderilor PSD, ALDE si Pro Romania, marti, in prima conferinta de presa de la instaurarea starii de urgenta.

„Nu toti politicienii au dorit sa fie de partea care se ocupa de ingradirea epidemiei. Avem un contraexemplu mare, cat Casa Poporului, este Parlamentul. Si modul in care unele partide si unii lideri inteleg sa folosesc aceasta nenorocire pentru castig electoral. S-au adunat unii, am vazut un spectacol ciudat, un spectacol sinistru, deplorabil instrumentat de aceiasi politicieni care au avut un comportament nociv si inainte de criza, au lasat Romania fara bani.

Banii romanilor au fost risipiti de guvernele pesediste. Este trist ca dupa ani si ani de guverne pesediste sa ne gasim in situatia sa facem fata unei epidemii cu visteria goala si aceiasi pesedisti sa strige in parlament ca presedintele si guvernul nu fac ce trebuie. Este jalnic! Acestia sunt politicieni care se catara pe spaimele oamenilor pentru a castiga capital electoral, este ceva jalnic.

Putem gestiona economia, dar nu se poate asa cu gesturi populiste, dam la toata lumea. Dar de unde sa dam? Iar acesti politicieni compromit prin acest comportament viitorul intregii natiuni, viitorul generatiilor care vor veni dupa noi. Eu nu voi tolera asa ceva”, a declarat Iohannis.