Strigator la cer! Alexandra Dobre,26 ani, fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, fara nicio experienta in sanatate, este noua sefa a Consiliului de Administratie al Spitalului Filantropia

141

Alexandra Dobre (26 de ani), fosta consiliera personala a lui Gabriel Oprea si Nicolae Ontanu, fara nicio experienta in sanatate, a fost aleasa in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Filantropia, scrie Libertatea. Potrivit sursei citate, alegerea Alexandrei Dobre in aceasta functie ar fi determinat o revolta a angajatilor spitalului. Alexandra Alexandra Dobre a fost numita membru in Consiliul de Administratie de primarul Gabriela Firea, iar ulterior a fost desemnata sefa Consiliului de Administratie de catre ceilalti reprezentanti din acest for de conducere.

Loading...

La 26 de ani, fosta consiliera a lui Nicolae Ontanu si a lui Gabriel Oprea, Alexandra Dobre, ocupa 4 pozitii in institutiile subordonate Primariei si Consiliului General: director general al Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti; membru in CA de la Spitalul de Copii Gomoiu; presedintele CA de la Spitalul Filantropia; membru in CA la Societatea Service Ciclop SA, firma detinuta de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

In trecut, ea a fost director general al Centrului Cultural Nicolae Balcescu, din subordinea Primariei Sectorului 4 (2016-2018) si consilier personal pentru doi ministri: Elisabeta Lipa (MTS, 2016) si Gabriel Oprea (MAI, 2014-2015), pe când avea 21 de ani.

Angajatii Spitalului Filantropia au iesit marti pe holuri, asteptând sa discute cu directoarea tuturor spitalelor Primariei, trimisa de urgenta de Gabriela Firea la Filantropia ca sa medieze conflictul, scriu jurnalistii de la Libertatea. Personalul spitalului ar fi ingrozit de deficientele in aprovizionarea cu materiale sanitare si medicamente, provocate, spun ei, de amatorismul conducerii.

Spitalul Filantropia din Capitala este cea mai mare si mai performanta maternitate din sudul tarii, 5.200 de femei nascând aici in anul 2018.