Tudor Chirila a izbucnit dupa greva STB: „De ce mereu cetatenii care platesc taxe trebuie sa fie victimele mafiei politice?”

Angajatii STB au reluat protestul în dimineața de vineri, 21 ianuarie, desi instanta a dispus reluarea activitatii inca de joi. Într-o postare pe pagina sa de pe Facebook, Tudor Chirilă se arată indignat de greva STB, subliniind că în spatele acesteia stau liderii de sindicat și interesele politice.

„Trăim într-o țară unde să fii lider de sindicat înseamnă să ai „spate” politic pentru că servești interese politice. Trăim într-o țară unde e ok să pornești o grevă ilegală fără să te gândești la consecințele imediate și la sutele de mii de oameni afectați.

Loading...

Trăim într-o țară cu figuri emblematice ale luptei sindicale: Miron Mitrea, Ion Rădoi, oameni „cinstiți” care au pus interesele membrilor, mai presus de interesele personale și ale politicului care i-a numit. Oare greva spontană STB nu este mai mult despre licențele preorășenești decât despre altceva?

Și oare actuala conducere nu este numită tot pe criterii politice? Și în final de ce mereu cetățenii care plătesc taxe trebuie să fie victimele mafiei politice care duce lupte pentru supremația în transportul metropolitan? Poate ne explică și doama Gabi. Îl întreabă pe soțu’.
PS. Îmi pare rău că azi nu plec de dimineață din zona în care locuiesc. Dacă greva continuă mai târziu am trei locuri în mașină și poate are cineva nevoie. Cam asta am putea face în aceste cazuri”, scrie Chirila pe Facebook.