Oreste Teodorescu dezvaluie ca presedintele Klaus Iohannis are printre consilierii sai cel putin un ofiter al serviciilor rusesti

248

Jurnalistul Oreste Teodorescu arata, intr-o postare pe pagina personala de facebook, cum foști agenti Kgb, deconspirați in media românească, au ajuns miniștri, parlamentari, europarlamentari.

„Ma preocupa pericolul rusesc, in mod serios, ca jurnalist de investigație și ca cetățean cu vocație europeană, de prin 2005. Am scris câteva zeci de articole studiind arhivele desecretizate, luând interviuri unor foști ofițeri angrenați in frontul anti Kgb de la temuta UM 0110, realizând câteva emisiuni alături de istoricul Larry Watts, autorul unei trilogii extrem de importante, in care documentează nivelul sovietic de penetrare al sistemului politic și administrativ românesc atât inainte de 1989 cât mai ales după.

Loading...

Însă ce M-a surprins de fiecare data, inclusiv in aceste zile, este lipsa totala de reacție și chiar minima preocupare a decidenților politici de a se descotorosi de conservele rusești plasate in sistem, mai ales după venirea la putere a FSN-ului lui Ion Ilici Iliescu.

Foști agenti Kgb, deconspirați in media românească, au ajuns miniștri, parlamentari, europarlamentari etc…văd astăzi ca in sondaje, romanii cred in număr mare ca agenții de influența ruși sunt concentrați in PSD și AUR, ceea ce este foarte adevărat, însă la fel de prezenți sunt si in PNL, prin grupul de la Cluj si in USR prin filiera Usatii -Matei Paun.

Presedintele Iohannis are in alcătuirea consilierilor săi, cel puțin un ofițer al serviciilor rusești. Basescu a avut doi…Un alt aspect bizar pe care nu l-am înțeles: toate țările din fostul Tratat de la Varșovia au expulzat in aceste trei decenii, câțiva spioni ruși. România niciodată! Oare atât de performante sa fie serviciile noastre, încât sa-i fi monitorizat si neutralizat pe toți? Sau poate vorbim si despre o complicitate, predata de la o generatie la alta?”, scrie Oreste, pe Facebook.