Tudor Chirila a rabufnit! Mesaj dur pentru Politia Romana in timpul unui concert: „Traim intr-o tara in care ne este frica”

14

Cel mai reprezentativ artist care sustine miscarea #rezist, Tudor Chirila, a criticat dur Politia Romana in cadrul unui concert sustinut de trupa Vama, in weekend, la Constanta. Inainte de ultima piesa din spectacol – ”in tara in care m-am nascut” – Chirila a spus despre Romania ca este tara in care politistii sunt mai prieteni cu infractorii decat cu cetatenii si ca nu mai este o tara sigura.

Loading...

El a amintit si de cazurile Colectiv, dar si de oamenii gazati de jandarmi la mitingul din 10 august, de anul trecut.

„Se implineste aproape un an de cand cetateni nevinovati ai acestei tari isi luau bataie intr-un mod oribil de la Jandarmeria Romana. Acum un an, pe 10 august, romani din diaspora si cetateni din Romania se adunau in Piata Victoriei in speranta ca acel miting va fi inceputul unei schimbari. Nu s-a intamplat. Dupa acel miting, toata presa romaneasca este zguduita de un nou caz care nu se poate numi Colectiv… E un caz singular, stim despre ce este vorba, stim cata incopetenta si mizerie au iesit la suprafata. Am aflat ca Politia e mai prietena cu interlopii decat cu cetatenii si am aflat inca o data ca traim intr-o tara in care trebuie sa ne fie frica. intrebarea este ce se va intampla si cum poate incepe aceasta schimbare. Eu cred ca trebuie sa stam calare pe ei sa-si faca treaba si sa iesim in strada de fiecare data cand ne sunt incalcate chiar cele mai mici drepturi. E singurul lucru pe care il mai avem”, le-a transmis Tudor Chirila celor prezenti la concert.