Prima reactie a lui Klaus Iohannis dupa ce Mirel Radoi a fost ales selectionerul Romaniei

5

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a oferit prima reactie la foarte putin timp dupa ce Mirel Radoi a fost ales selectionerul primei reprezentative.

Loading...

”Ar fi bine sa avem ceva rezultate incurajatoare si acolo”, a spus Klaus Iohannis. Presedintele s-a referit la faptul ca Mirel Radoi a avut rezultate notabile la nationala de tineret, astfel ca acum toata lumea asteapta sa aiba parte de succes similar si la nationala mare.

Declaratia Presedintelui Klaus Iohannis a avut loc dupa ceremonia de decorare a lui Ivan Patzaichin, decorat odata cu implinirea varstei de 70 de ani.

Jurnalistii prezenti la eveniment n-au ratat ocazia de a-l chestiona pe Klaus Iohannis si in legatura cu sportiva momentului din Romania, Simona Halep. Mai mult, Iohannis a spus ca ar fi de acord chiar sa dispute un meci demonstrativ cu Halep, acesta fiind un mare fan al sportului alb.

”Cu siguranta, accept provocarile si de tip sportiv, la momentul potrivit”, a replicat Klaus Iohannis, care este si nasul lui Marius Vecerdea, omul care se lupta cu Ion tiriac pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis, scrie Digi24.ro.