Rares Bogdan, mesaj dur pentru primarul Capitalei: „Ce-i porcaria asta, doamna Firea? Mai ramane sa le taiati curentul si intoarceti Capitala pe vremea lui Ceausescu!”

13

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan are un mesaj dur pentru Gabriela Firea, avand in vedere ca numerosi locuitori din Bucuresti sunt in continuare fara apa calda si caldura.

Loading...

„Ce-i porcaria asta, doamna Firea? Cum e posibil sa nu aiba oamenii din Bucuresti caldura si apa calda de trei saptamani?? Mai ramane sa le taiati curentul si intoarceti Capitala pe vremea lui Ceausescu!! Dupa 30 de ani, oamenii stau iar in frig? Va laudati cu cel mai mare targ de Craciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro, in timp ce pensionari si bebelusi ingheata in case! Doamne fereste de ce-i mai rau!

Ati promis ca bucurestenii nu vor avea probleme cu caldura si apa calda, pai ce faceti doamna Firea, e inca o minciuna marca PSD? Iar primarii de la sectoarele 1, 2, 3 si 5 cu ce se ocupa?? Aloo, va bateti joc de oameni?

Alooo, stimati consilieri generali ai Capitalei, de toate culorile, ce faceti, dormiti?

Cer analizarea de urgenta atat a acestei crize! Totodata, cer alesilor PNL si sefilor organizatiei Bucuresti si de sectoare sa se implice imediat in rezolvarea situatiei! Gata, a trecut campania electorala, gata cu euforia, bucurestenii v-au dat votul si asteapta sa nu-i dezamagiti! Nu va jucati cu nervii lor!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Primaria Generala, condusa de Gabriela Firea, aloca 5,7 milioane de lei pentru Targul de Craciun din Bucuresti 2019, aceasta fiind suma neta a achizitiilor din SICAP.