Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la Consiliul National al PNL! Presedintele promite ca nu va mai numi guverne care nu-i impartasesc viziunea: Proiectul meu e proiectul unei generatii!

10

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat joi candidatura la alegerile prezidentiale ce vor avea loc in noiembrie anul acesta. De pe scena Consiliului National al PNL, dupa un discurs ce a durat mai bine de jumatate de ora, Iohannis le-a cerut romanilor sa ii acorde din nou votul, promitand ca, daca obtine un nou mandat, nu va numi niciun guvern care nu-i impartaseste viziunea unei Romanii „functionale si normale”.

Loading...

In actualul mandat Iohannis a numit guvernele PSD-ALDE conduse de Sorin Grindeanu, Mihai Tudose si Viorica Dancila, si a aprobat mare parte din numeroasele remanieri ministeriale ce s-au produs in ultimii ani.

Iohannis si-a inceput discursul acuzand ca tragedia de la Caracal care zguduie in aceste zile intreaga tara este rezultatul „politicilor falimentare” ale PSD-ALDE si i-a anuntat pe liberali ca razboiul va fi castigat abia cand Romania va avea un presedinte, un guvern si o majoritate parlamentara care colaboreaza pentru acelasi scop: binele cetatenilor, scrie ziare.com.

Cel care este de acum oficial candidatul PNL la prezidentiale a punctat si ca va fi nevoie de foarte multa munca pentru ca viziunea sa sa fie implementata, dar a asigurat ca este si viziunea „intregii Romanii”, si a unei „intregi generatii”.

Iohannis a facut si un apel la toate fortele din opozitie sa se uneasca pentru a implini impreuna viziunea Romaniei puternice, functionale, in care cetatenii sa se simta bine si in siguranta, admitand, insa, ca „nu va fi usor”.