Andrei Stoican, candidatul ADER la prezidentiale: Nu e de mirare ca Executivul de analfabeti functional scoate toporul cind aude de Educatie si taie din bani!

28

Ministerul de Finante a dat cifrele oficiale ale rectificarii bugetare. Doua miliarde in minus la Educatie. “Nu e de mirare ca Executivul de analfabeti functional scoate toporul cind aude de Educatie si taie din bani.Revoltator este ca, pana la ora cand scriu, presedintele Iohannis face ce stie mai bine: tace malc. Este notoriu ca – dintre toate proiectele pe care NU le-a dus la bun sfarsit in mandatul sau – pe „Romania Educata” a risipit cele mai multe vorbe goale. N-a scos insa nici un cuvintel cand jurnalista care a dat in vileag plagiatele (furturile!) la doctorat facute de capi ai politiei a fost amenintata cu moartea chiar de un ofiter de la Academia de Politie”, este de parere candidatul partidului ADER la prezidentiale, Andrei Stoican.

Loading...

Acesta a explicat ca este revoltator ca tocmai in zilele cand o tara intreaga priveste spectacolul infiorator al neprofesionalismului in toate domeniile, Guvernul taie doua miliarde din banii Educatiei. Un sistem de Educatie oricum subred si subfinantat, din care se trag toate relele acestei natii, dar care – finantat si manageriat corespunzator – trebuie sa fie prima solutie a tuturor relelor.