Rares Bogdan, noul prim-vicepresedinte al PNL, catre liberali: Ferecati usile PNL pentru orice ales local al PSD. Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu ii aduceti in casa noastra!

20

Consiliul National al PNL aproba, joi, desemnarea lui Rares Bogdan intr-o functie de prim-vicepresedinte al partidului. Liderul PNL Ludovic Orban a spus ca este „o promovare la exceptional” pentru „rezultate exceptionale”. Rares Bogdan le-a cerut liberalilor sa nu primeasca pesedisti in partid. „Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu ii aduceti in casa noastra!”, a spus el.

Loading...

„Trebuie sa recunosc ca e o promovare la exceptional. Sunt multi colegi cu state vechi, care au dus batalii si care ar fi putut candida. Am ales sa facem aceasta propunere pentru ca promovarile exceptionale se fac dupa rezultate exceptionale”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat ca Rares Bogdan „a plecat de la masuta lui, a abandonat carierea de jurnalist de succes” si a venit alaturi de liberali pentru a candida la europarlamentare. Orban a spus ca a fost o decizie importanta, care a avut un rol deosebit de important in victoria la alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban a precizat ca a facut aceasta propunere si pentru surpriza pe care le-a facut-o Rares Bogdan, prin faptul ca a fost zi si noapte umar la umar alaturi de el, alaturi de fiecare coleg si a pus umarul la aceasta frumoasa victorie in alegeri.

Rares Bogdan a declarat, la randul sau, ca este onorat si emotionat cum a fost si pe data de 14 martie, atunci cand liberalii l-au primit in mijlocul lor.

„Vreau sa-mi permiteti sa fac o plecaciune in fata celor peste 200.000 de membri si a celor peste 2,5 milioane de romani care ne-au acordat votul, astfel incat am devenit partidul numarul unu al Romaniei”, le-a spus Rares Bogdan participantilor la Consiliul National.

El le-a cerut liberalilor sa nu primeasca in partid niciun ales local al PSD.

„Ferecati usile PNL pentru orice ales local al PSD. ii vom zdrobi, sunt dezorientati, sunt ingenuncheati. (…) Nu aveti ce sa vorbiti cu ei, zdrobiti-i in alegeri, nu ii aduceti in casa noastra!”, a spus Rares Bogdan.

El a sustinut ca „in jurul PNL si pe conditiile PNL se va face urmatoarea guvernare”.

Consiliul National al PNL a aprobat si fuziunea dintre Partidul Actiunea Civica a Tinerilor (PACT) si PNL. Presedintele PACT, Sebastian Burduja, a devenit vicepresedinte PNL, transmite News.ro.