Siegfried Muresan ii da o veste proasta Vioricai Dancila: Comisia Europeana nu accepta un candidat desemnat de un premier in curs de destituire!

18

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, nu va accepta nicio propunere de comisar european din partea premierului Dancila scrie pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, in contextul in care premierul Dancila a trimis luni seara la Bruxelles propunerea oficiala ca Dan Nica sa fie comisarul european din partea Romaniei.

Loading...

„Daca Viorica Dancila a avut nevoie de 7 zile pentru a trimite in mod oficial o propunere de comisar european din partea Romaniei atunci si presedinta aleasa a Comisiei Europene isi poate lua 3 zile timp pentru a da raspunsul pe aceasta propunere.

Fiti siguri ca presedinta Comisiei Europene nu va accepta un candidat desemnat de un prim-ministru aflat in plina procedura de destituire.

Vorbim aici de viitorul Uniunii Europene, e vorba de conducerea intregii Uniuni Europene pentru urmatorii 5 ani de zile.

Colegiul comisarilor nu isi poate permite sa aiba un membru din partea unui guvern ce tocmai a fost demis.

Comisia Europeana are nevoie de membri competenti si legitimi, iar Romania are nevoie de o reprezentare onorabila si puternica in Comisia Europeana”.