Oreste Teodorescu: Faceti curatenie urgenta in partid, domnule Ludovic Orban! Reactia liberalilor nu a intarziat!

7

Jurnalistul Oreste Teodorescu a cerut masuri dure impotriva primarului liberal care a recunoscut in instanta ca a intretinut relatii sexuale cu doua minore: „Faceti curatenie urgenta in partid, domnule Ludovic Orban!”.

Loading...

„Domnule Orban, increderea de care se bucura pentru moment PNL nu trebuie umbrita de nici un compromis! Autosuspendarea din partid a acestui personaj abject, Damian Butnariu, primarul din Mogosesti Siret , Iasi, nu este nici pe departe satisfacatoare.

Un partid care a sustinut campania “Fara penali in functii publice, nu poate tolera in interiorul sau, un jeg ordinar, care a fost nevoit sa recunoasca, in urma investigatiilor de presa, ca a intretinut relatii sexuale, chiar in sediul primariei, cu doua minore traficate de un proxenet local pentru 100 de lei.

Reactia PNL nu a intarziat

Primarul comunei iesene Mogosesti Siret, Damian Butnariu, a fost exclus din PNL Iasi in cadrul Biroului Politic Judetean, dupa ce acesta a recunoscut in instanta ca a facut sex cu doua tinere chiar in sediul Primariei.

Potrivit reprezentantilor PNL Iasi, decizia de excludere a lui Damian Butnariu a fost luata in unanimitate in cadrul Biroului Politic Judetean.

„E o situatie regretabila ce s-a intamplat in ultimul timp cu primarul de la Mogosesti. Asa cum am promis, in primul Birou Politic Judetean care a avut loc dupa publicarea acestei situatii am luat decizia in unanimitate de a-l exclude pe primarul comunei Mogosesti Siret si bineinteles ca motivul este de incalcare a valorilor si principiilor si a codului etic al PNL”, a declarat, pentru Mediafax, Romeo Vatra, purtatorul de cuvant al PNL Iasi.

Primarul comunei Mogosesti Siret a recunoscut in instanta, unde era audiat ca martor intr-un dosar in care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori si complicitate la viol, ca a intretinut relatii sexuale cu doua fete chiar in sediul Primariei. Totul a plecat de la o plangere a uneia dintre fete impotriva unuia dintre inculpati.

„Martorul a confirmat faptul ca, in cursul lunii septembrie a anului 2007, a intretinut raporturi sexuale orale in sediul primariei, cu numita (..) si cu persoana vatamata (…), care i-au fost aduse de catre inculpatul (…) platindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele doua tinere, suma de 100 sau 150 lei”, potrivit motivarii.

Dupa ce faptele au aparut in presa, primarul a scris pe Facebook ca e mandru de ceea ce a facut ca edil si ca are puterea sa recunoasca daca greseste. De asemenea, edilul anunta ca vrea sa se suspende din PNL.