Tupeu de cea mai joasa speta marca PSD! Baronul Oprisan, catre un consilier PNL: Credeti ca este exclus sa va mai batem o data pe 10 august?!

17

Baronul de Vrancea nu rateaza aproape nicio ocazie sa-si arate adevaratul caracter. Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a avut, din nou, schimburi de replici contondente cu alesii PNL, in cadrul sedintei ordinare a forului legislativ judetean, informeaza Realitatea de Vrancea.

Loading...

Intrebat despre impactul bugetar al unor modificari dintr-un proiect de hotarare, Oprisan a dus discutia intr-o directie care nu avea legatura cu proiectul: „si cei 70.000 de vranceni (plecati din judet in ultimii 25 de ani – n.r.) au tot probleme de handicap si asistati sociali daca am inteles bine interventia anterioara a unui consilier”.

Vicepresedintele CJ Ionel Cel-Mare (ALDE) i-a atras atentia lui Oprisan ca in sala este prezent la sedinta si consilierul PNL Ovidiu Burdusa care locuieste in Diaspora.

Dupa doua replici scurte intre cei doi, Oprisan i-a transmis ca, pe 10 august, are posibilitatea in Piata Victoriei sa mai comenteze, nu in plenul Consiliului Judetean.

„Daca nu ne mai bateti o data”, i-a raspuns Burdusa. „Dar ce credeti ca este exclus?”, i-a replicat Oprisan.