Generalul Izmana, Gabriel Oprea, isi vinde vila! Cati bani cere pentru faimoasa sufragerie unde se punea tara la cale!

14

Gabriel Oprea, revenit la varful PSD, isi vinde celebra sufragerie, anunta Rise Project. Oprea a postat un anunt pe mai multe site-uri imobiliare in care cere 1.799.999 euro pentru o “Vila superba in Cotroceni”.

Loading...

Viloiul lui Gabriel Oprea (fost vicepremier si ministru la Interne & Aparare) si a fost construit in 2006 pe strada Robert Koch. Are trei niveluri si 11 camere.

Aici este centrul locativ al scandalului “Sufrageria”, un atac impotriva DNA, declansat de presa apropiata PSD si inflamat politic prin infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa mentina impactul media.

Intriga a plecat de la o cina privata care a avut loc acasa la Oprea, pe 6 decembrie 2009, in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale de atunci.

Au participat George Maior (fostul director SRI), Florian Coldea (prim-adjunctul lui Maior), Vasile Dancu (fost vicepremier PSD), Laura Codruta Kovesi (fosta sefa DNA), Neculai Ontanu (fost primar sectorul 2) si Anghel Iordanescu.

Gabriel Oprea a cumparat vila pe 24 aprilie 2006, de la antrenorul de fotbal Ioan Andone, cu 450.000 de euro. A extins-o intre timp.