Klaus Iohannis a luat decizia momentului: Pietele se redeschid la sfarsitul acestei saptamani

21

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la inaugurarea centurii Bacaului, ocazie cu care a anuntat ca a decis redeschiderea pietelor la sfarsitul acestei saptamani.

”Am decis ca de la sfarsitul acestei saptamani sa fie redeschise pietele. Este cu siguranta o veste foarte buna, atat pentru producatorii romani, cat si pentru cei care vor sa isi faca cumparaturile de sarbatori.

Loading...

Am putut sa constatam ca in ultima saptamana numarul de persoane nou infectate in fiecare zi a scazut semnificativ. Este adevarat ca in perioada sarbatorilor poate s-a testat un pic mai putin, totusi scaderea este clara.

Fiindca si aici sunt tot felul de interpreti politici, aceasta scadere se poate constata cam peste tot in Europa.

Deci, nu numai noi am luat masurile juste, corecte, ci si altii si aceasta scadere nu este o intamplare, nu este o surubare la date, ci este o realitate in Europa si, din fericire, facem parte din tarile in care se constata o reducere”, a spus Iohannis.

Moldova a fost lasata in urma de guvernantii pesedisti

„Nu este un secret ca Moldova a fost lasata in urma de guvernantii pesedisti. Prin aceste lucrari noi aratam ca ne pasa de Moldova, si nu la nivel de promisiuni desarte, ci la nivel de realizari.

Este lucrul care probabil poate fi evaluat cel mai bine politic. Se poate vedea foarte clar ce a insemnat pentru Moldova o guvernare pesedista inutila si una liberala, scurta, dar utila.

Lumea ma acuza ca ii laud prea mult pe liberali. Nu, nu ii laud, doar arat cum stau lucruile. Ministrul Bode a deblocat fonduri europene semnificative si a negociat cu constructorul in mod constructiv – acest tronson a fost finalizat cu un an inainte de termen.”, a mai spus Klaus Iohannis.