Klaus Iohannis pune cruce institutiei de forta a PSD! A mai ramas de rezolvat treaba cu Sectia speciala si o rezolvam si pe asta!

6

Presedintele Klaus Iohannis a facut un bilant al masurilor PSD pe care le-a impiedicat – modificarea legilor justitiei, OUG 13 etc. El spune ca mai trebuie „rezolvata” chestiunea Sectiei speciale pentru magistrati, care trebuie desfiintata.

Loading...

„PSD a promis marea cu sarea romanilor si cand au ajuns la putere s-au apucat sa faca ce stiu ei mai bine, sa ocupe functii in stat persoane de multe ori incompetente si ca fiecare data supuse conducerii pesediste, s-au apucat sa destructureze si sa acapareze marile sisteme publice ale Romaniei si ce au realizat? Au realizat o involutie a Romaniei intr-o perioada in care am fi avut atatea sanse de dezvoltare.

Am fi putut, daca nu ne-ar fi impiedicat de atatea ori PSD, sa fim in rand cu statele mari ale Europei. Europa ne respecta, ne doreste. (…) PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens si acolo am ramas. Eu am facut tot ce am putut sa faca presedintele Romaniei. Nu-mi place sa ma laud, nu sunt omul cuvintelor mari, dar daca tot ne-am uitat la filme video pe cei doi elefanti de la inceput i-am alungat, nici amnistie si gratiere nu au reusit, nici Codurile penale nu au reusit sa le strice asa cum si-au imaginat, sa nu credeti ca nu au reusit fiindca le-a venit mintea la cap, m-am suit eu in capul lor. si legile justitiei, mai stiti de cate ori le-am trimis inapoi in Parlament si la CCR, nu au iesit perfecte, dar au iesit totusi departe de ce si-au propus ei. A mai ramas treaba cu Sectia speciala de rezolvat si o rezolvam si pe asta”, a spus miefcuri Klaus Iohannis intr-un discurs la Adunarea regionala a organizatiilor PNL Bucuresti-Ilfov.