Oreste Teodorescu, dupa intalnirea cu reprezentantii diasporei din Franta: „Fiecare intalnire cu romanii, raspanditi in lumea larga, pentru noi este o emotie pura”

8

Jurnalistul Oreste Teodorescu a participat in weekend la intalniri cu reprezentantii diasporei din Franta alaturi de lideri liberali.

Loading...

„Impreuna cu reprezentantii diasporei din Franta, despre politica oamenilor cu dragoste de Dumnezeu si fata de semeni, despre lupta permanenta cu Bolsevismul care inca domina Romania pesedista, despre normalitate si mai ales despre uluitorul potential al Romaniei de a redeveni un reper moral, traditional si spiritual al Europei! Fiecare intalnire cu romanii, raspanditi in lumea larga, pentru noi este o emotie pura! Binecuvanteaza Doamne poporul tau!”, a scris Oreste pe Facebook.

Oriunde am fi, radacinile noastre sunt in Cer! Am participat la liturghie, la Sf Ioan Botezatorul, care din 2009 a fost sfintita drept catedrala metropolitana a Patriarhiei Romane cu hramul Sfintiilor Arhangheli Mihail,Gavriil. Comunitatea se uneste in Duhul lui Hristos ! Doamne ajuta-ne! @ Le Metro Cafe Saint Germain Paris, France.