Cristi Barbu, secretar general adjunct PNL: Impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban vom lupta pentru a crea o Romanie normala!

50

Programul prezidential sustinut de PNL „Impreuna pentru Romania normala”, prezentat, duminica, de presedintele Klaus Iohannis a fost bine primit de liderii liberali. Secretarul general adjunct, Cristi Barbu, a subliniat ca „vom lupta pentru o tara care sa asigure prosperitatea si care sa garanteze siguranta tuturor cetatenilor sai”.

Loading...

Presedintele PNL si premierul desemnat Ludovic Orban a punctat ca programul prezidential „impreuna pentru Romania normala”, prezentat duminica de presedintele Klaus Iohannis, este un document „extrem de serios” care arata directia in care trebuie sa se indrepte Romania. Acelasi lucru a fost subliniat si de secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu care a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook: „Impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban vom lupta pentru a crea o ROMaNIE NORMALa, o Romanie competitiva intr-o Europa a valorilor democratice, o tara care sa asigure prosperitatea si care sa garanteze siguranta tuturor cetatenilor sai!”.

De altfel, Ludovic Orban a subliniat ca presedintele Klaus Iohannis nu va fi singur iar PNL ii va fi alaturi. „Presedintele Klaus Iohannis nu va fi singur de acum inainte, presedintele Klaus Iohannis ne are pe noi alaturi, cei din PNL, si sunt convins ca toti oamenii care inteleg ca doar in jurul presedintelui Romaniei putem uni, putem coaliza fortele progresiste, fortele de modernizare ale societatii, liderii, varfurile societatii si oamenii cinstiti, de bun simt, vor veni sa sustina ceea ce se va intampla in Romania in urmatorii cinci ani de zile”, a spus Orban.

In opinia sa, cele mai importante lucruri care vor trebui facute sunt refacerea capacitatii administrative si a credibilitatii institutiilor statului.

„Au trecut 30 de ani de la Revolutie, dar mostenirea comunismului s-a vazut in toate perioadele in care PSD a fost la putere, perpetuand incompetenta. Acest partid a fost o o piedica in calea dezvoltarii Romaniei in toti acesti 30 de ani. Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV. Drumul spre o Romanie normala e foarte dificil, dar sunt optimist, pentru ca romanii vor schimbare si lupta pentru aceasta schimbare”, a conchis presedintele Iohannis.