Ministrul Sorina Pintea, devoalata de activistele care construiesc spitalul pentru copiii bolnavi de cancer: „Daca nu livrati donatiile in conturile statului voi sesiza organele penale”

7

Cele doua activiste de la „Daruieste Viata”, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, anunta ca Sorina Pintea le-a amenintat cu sesizarea organelor penale daca nu vireaza in conturile statului cele 26 de milioane de euro stransi pana acum pentru construirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer.

Loading...

”A vorbit foarte mult despre ilegalitatile pe care noi le-am fi facut. Doamna Sorina Pintea ne-a spus ca banii pe care noi i-am strans ar fi trebuit sa-i varsam in conturile spitalului (Spitalul Marie Curie -n.r), in conturile statului roman. Ne-a spus foarte clar ca o sa sesize toate organele competente, Parchet, DNA, Curtea de Conturi. Sugera cumva ca noi nu am facut legal constructia si ca trebuia sa o faca statul roman prin licitatii si prin urmare, trebuia sa dam banii statului roman.

Discutia a avut loc vinerea trecuta, in sedinta de administratie a Spitalului Marie Curie. Ne-a chemat special. Noi ne-am inchipuit ca ne-am intalnit sa discutam despre cum putem face mai bine acest proiect si cu sprijinul Ministerului Sanatatii. Doamna Sorina Pintea ne-a chemat ca sa ne ameninte si sa ne certe”, a declarat pentru G4Media.ro, Oana Gheorghiu, reprezentanta ONG-ului „Daruieste Viata”.

Sorina Pintea a refuzat sa comenteze aceste declaratii.