Rares Bogdan anunta curatenia de toamna a social democratilor! Toti prefectii si subprefectii vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea guvernului Orban!

13

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a afirmat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal, ca prefectii si subprefecti vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea guvernului condus de Ludovic Orban, iar ulterior va incepe evaluarea sefilor institutiilor deconcentrate.

Loading...

intrebat când ar urma sa aiba loc schimbarea sefilor institutiilor deconcentrate, dupa investirea guvernului condus de Ludovic Orban, Rares Bogdan a raspuns ca „foarte repede, prefectii”.

„Pot sa va spun ceva, ca foarte repede, prefectii. in secunda in care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban si echipa domniei sale, cred ca, sper din tot sufletul sa nu treaca, (…) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toti prefecti si subprefectii, dupa care sa evalueze fiecare sef de deconcentrate, pentru ca puterea PSD este periculoasa tocmai prin aceasta increngatura pe care o au la nivelul tuturor institutiilor statului”, a spus Rares Bogdan.

Rares Bogdan a punctat, referitor la personalul din sistemul bugetar, ca se va face „audit” in fiecare institutie si nu vor fi indepartati oamenii competenti.

„Dar va asigur ca noi nu dam afara oameni doar pentru ca au lucrat in vremea guvernarii PSD. Nu. Daca sunt slabi, daca au avut lipsa de performanta, daca au ajuns prin niste concursuri trucate, daca s-au dovedit a fi captivi ordinelor primite de la partid si nu a slujirii cetateanului, atunci vor pleca. Daca sunt foarte buni si daca se dovedesc competenti in pozitiile pe care le ocupa, va asigur ca nimeni nu vrea sa indeparteze competentii, vrea sa atraga competentii. (…) Ca sa fie lucrurile extrem de clare: vom face audit in fiecare institutie, in fiecare companie a statului, in fiecare minister, in fiecare institutie din subordine si vom vedea exact competentele si modul in care acesti oameni au fost promovati si modul in care acesti oameni au fost angajati. Vom face mai mult o redistribuire, pentru ca sunt institutii in statul român unde este penurie de personal, unde e nevoie de angajati, si alte institutii supraincarcate”, a mai declarat Rares Bogdan.

Rares Bogdan a fost prezent miercuri, la Caracal, unde a participat la o intâlnire cu activul de partid.