Ludovic Orban si-a publicat declaratia de avere! Cati bani a incasat lunar liderul liberal in 2018!

10

Prim-ministru Ludovic Orban si-a publicat declaratia de avere, pe site-ul Guvernului, la o luna de la preluarea mandatului. Potrivit documentului, el a avut in anul 2018 un venit mediu lunar de 3.083 de lei.

Loading...

Potrivit declaratiei de avere, publicata ieri pe site-ul Guvernului, premierul locuieste in judetul Ilfov, acolo unde detine impreuna cu sotia, Mihaela Orban, o casa de vacanta cu suprafata de 200 de metri patrati.

Ludovic Orban detine 50% din aceasta locuinta dobandita in anul 2014 printr-un contract de vanzare-cumparare.

De asemenea, premierul a completat ca detine si un autoturism Volkswagen Passat, fabricat in anul 2007 si a declarat ca nu detine metale pretioase, obiecte de arta sau bijuterii.

La capitolul bani in conturi bancare, Orban a completat ca sotia sa detine peste 11.800 de euro, la doua banci: Raiffeisen si BCR.

Familia Orban nu are, potrivit documentului, imprumuturi luate de la banci.

in ceea ce priveste veniturile, Ludovic Orban a incasat in anul fiscal 2018 bani pentru consultanta tehnica de la doua firme: 28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL si 9.000 de lei de la SCP Doru Traila si Asociatii. Aceasta casa de avocatura apartine sotului Cristinei Traila, deputat PNL din 2017. Ea l-a inlocuit pe Eugen Nicolaescu.

Potrivit sursei citate, Mihaela Orban nu a avut venituri in anul fiscal incheiat.