Mesajul jurnalistului Oreste Teodorescu din Londra pentru toti romanii: Dumnezeu sa binecuvanteze poporul sau, oriunde s-ar afla!

19

Oreste Teodorescu s-a intalnit in week-end cu romanii din comunitatea romaneasca aflata in Marea Britanie.

„Mii de romani din Londra vin in fiecare Duminica sa se spovedească și sa se împărtășească la Paraclisul “Pogorârea Sf Duh”, din Kingsbury. E emoționant sa vezi cum rădăcinile noastre spirituale găsesc un pământ fertil atât de departe de casa! Oficial, sunt 16.000 copiii romani doar in Londra, care au minunata ocazie de a învața lecția vie și directa ca Iisus locuiește in inimile fiecăruia dintre noi! Dumnezeu sa binecuvânteze poporul sau, oriunde s-ar afla! Nihil sine Deo! @ Old St Andrew’s Church, Kingsbury”, a scris jurnalistul pe pagina de Facebook.

Loading...

O foarte emoționantă întâlnire cu romanii din Londra! Am discutat despre starea națiunii, viitorul nostru politic, despre cum vor gestiona autoritățile romane dosarul Brexit! 500.000 de concetățeni de ai noștri care se afla in Marea Britanie privesc cu îngrijorare dar și cu speranța spre patria lor! Dumnezeu sa ne ajute sa găsim calea binelui! @ Wembley Stadium”.