Rares Bogdan: „Cei mai nenorociti pesedisti si goarnele lor din presa rostogolesc un fake-news ordinar impotriva mea! Este un lucru de o ticalosie absoluta”

25

Oreste Teodorescu precizeaza ca „niciodata Rares Bogdan nu ar putea jigni diaspora romaneasca! Mizerabilul aparat de propaganda al ciumei rosii incearca sa ostilizeze publicul de dreapta intr-o sarabanda electorala de tot rasul!”

Postarea lui Rares Bogdan

Loading...

„Demontarea unui fake-news ordinar. Cei mai nenorociti pesedisti si goarnele lor din presa, lipsite, oricum, de credibilitate, goarne de o ticalosie cumplita, rostogolesc un fake-news ordinar impotriva mea. Acrediteaza ideea ca am jignit diaspora! Este un lucru de o ticalosie absoluta. Numai un imbecil ar putea crede ca vreodata, in viata asta, as putea jigni cetatenii onesti, de buna credinta, din Diaspora – adica 96-98% din diaspora romaneasca! I-am aparat atunci cand exact aceleasi personaje ii faceau golani, cretini, ii jigneau, iar acum incearca sa manipuleze, cu concursul unui liberal (A.K. – nu merita sa-i dau numele intreg, este un tip marunt)

Am spus extrem de clar: din cei 1 milion de romani veniti in tara din diaspora – marea majoritate oameni onesti, muncitori, plecati din Romania din cauza conditiilor economice, pentru a-si cauta un trai mai bun – aproximativ 70.000 nu stim exact cu ce s-au ocupat in afara granitelor. Dintre acestia, se pare ca 8-10.000 sunt prostituate, proxeneti, suti (2-3000), cersetori, talhari, hoti, infractori cu violenta. Aici, la acestia trebuie sa avem grija, pentru ca probabil vor fi predispusi sa comita infractiuni si pe teritoriul Romaniei. Sunt convins insa ca politia si organele competente ii au sub observatie.

Va rog, nu va mai lasati prada manipularilor! Iar pe ticalosii care scot din context si promoveaza fake-news-uri ordinare ii invit sa se priveasca in oglinda, sa-si vada hidosenia sufletului! ii timp ce ei i-au jignit si ii jignesc pe fratii din diaspora, eu i-am aparat si-i voi apara in cotinuare.

Repet, au intrat 1 milion, dintre care peste 93% stim ce au facut in exteriorul tarii, au avut ocupatii onorabile, iar dintre ceilalti, stim aceste cifre pe care le-am expus mai sus. Lasati ticalosiile si manipularile ordinare, pentru ca nu tine!
Oamenii pe care incercati sa-i manipulati au, cu siguranta, minte si suflet si nu cad prada ticalosiilor voastre.
Am vazut cine a postat aceasta minciuna, manipulare, pe baza unei informatii trunchiate si m-am luminat la fata, deoarece in marea lor majoritate sunt persoane pe care le desconsider si care in ultimii ani nu au avut decat cuvinte jignitoare la adresa diasporei. Eu am scris aceste randuri pentru oamenii de buna credinta, care ar putea cadea prada manipularilor”.