Oreste o provoaca pe Dancila: „Daca tot sunteti „mama intre mame” dati OUG pentru consumul casnic de curent electric sa fie gratis! Orice alta miauneala nu reprezinta altceva decat un act libidinos de ipocrizie politica”

8

Jurnalistul Oreste Teodorescu ii propune Vioricai Dancila ca populatia Romaniei care consuma curent de pana la 150 lei pe luna sa-l primeasca gratuit. Oreste precizeaza ca hidrocentralele produc mai multa energie electrica decat totalul consumului casnic si in plus au fost construite gratuit de inaintasii romanilor.

Loading...

„Tovarasa Dancila, daca tot sunteti “mama intre mame”, si nu aveti somn de grija poporului roman, de va stricati proaspat botoxata Dvs figura ( caci sunteti o figura…), dati OUG pentru consumul casnic de curent electric (in suma de pana la 150 de lei ) sa fie gratis, deoarece cantitatea de electricitate obtinuta pe cale HIDRO in ROMANIA este mai mare decat totalul consumului casnic al populatiei, iar HIDROCENTRALELE sunt construite aproape gratis de catre ARMATA ROMANA, DETINUTI SI BUNICII SAU PARINTII NOSTRI prin mari sacrificii si jertfe,in epoca lui Ceausescu, modelul Dvs politic…
IN MULTE TARI DIN LUME CONDUSE DUPA LEGILE DEMOCRATIEI , ELECTRICITATEA, CARBURANTII, APA, etc pentru un consum limitat SUNT oferite de catre stat in mod gratuit. Orice alta miauneala nu reprezinta altceva decat un act libidinos de ipocrizie politica…”, scrie Oreste pe Facebook.