Malin Bot, batut de unul dintre jandarmii care au participat la protestul din 10 august: „M-a lovit cu pumnul in gat”

41

Malin Bot, una din cele mai reprezentative figuri ale miscarii rezist, a fost lovit chiar chiar in sediul Judecatoriei Sectorului 1. Jurnalistul a fost injurat si lovit de un jandarm care a participat la protestul inabusit violent de Jandarmerie.

Loading...

„Sunt la Judecatoria Sectorului 1 unde are loc un proces foarte interesant cu 12 tineri trimisi in judecata cu acuzatii de agresiune importiva jandarmilor in 10 august. Un jandarm in civil imi face poza fara sa realizeze ca are blitul deschis. Ii atrag atentia ca nu are voie sa faca poze in instanta si e pus de un jandarm in uniforma sa stearga poza.

Dupa doua minute vine la mine acelasi jandarm in civil si ma injura de mama si ma ameninta ca ma aranjaza el, apoi ma agreseaza pe holul instantei, sub privirile tuturor celor prezenti”, a relatat Malin Bot pe Facebook.

Ulterior, intr-o inregistrare video, Malin Bot a oferit mai multe detalii.

„Se apropie de mine, imi spune ‘Pisatule’, Mortii ma-tii, sa vezi ce iti fac afara’ si ma loveste cu pumnul in gat”, a relatat jurnalistul.

„Jandarmul pozeaza in victima in procesul in care 12 tineri sunt acuzati de agresiune”, a completat Malin Bot.

Relatarea a fost confirmata de Marian Morosanu, unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei.

„Jandarmul agresor a fost legitimat de Politie si apoi lasat sa plece. Ionut Cladoveanu e numele lui. Merg acum la IML pentru certificat medico-legal si apoi la Sectia 14 Politia Bucuresti pentru plangerea penala.

Tot pica ea Carmen Dan si merg toate slugile astea unde le este locul, adica acolo unde e si stapanul lor Dragnea”, a mai spus Malin Bot.