Ipocrizie marca Nicusor Dan! Activistul lupta umar la umar pentru spatiile verzi alaturi de un patron de restaurant din Parcul Tineretului!

26

Deputatul independent, Nicusor Dan, are munitie noua impotriva primarului social-democrat Gabriela Firea pe care spera sa ii ia locul de anul viitor la primaria Capitalei. Este vorba de anuntata reabilitare a Parcului Cismigiu care va costa 10 milioane de euro. Nicusor Dan acuza ca vor avea loc defrisari ample in cadrul programului de reabilitare si cere publicarea proiectului tehnic. In replica, Gabriela Firea a anuntat ca ii va da in judecata pe cei care „continua minciuna” referitoare la presupuse defrisari si amenajari de spatii comerciale.

„In situatia in care nu primeste raspuns pana la termenul legal din 13.09.2019, va inainta o cerere in instanta pentru a obliga Primaria la comunicarea informatiilor solicitate. Administratia publica se face cu acte, nu cu vorbe fara acoperire. Amintesc ca Gabriela Firea a mai anuntat public un proces impotriva mea pentru afirmatii calomnioase la adresa sa, a inregistrat respectivul proces, dar procesul a fost anulat de instanta pentru ca nu a platit taxa de timbru”, a precizat deputatul.

Loading...

Dupa ce a reușit să câștige 160 de procese din 2009 incoace, deputatul activist nu se teme de astfel de amenintari. Nu putem insa trece cu vederea ipocrizia demersului sau, daca tot a ținut ieri, 3 septembrie, să remarce paradoxul Teodor Meleșcanu. Recent, a devenit public faptul ca Dan Trifu, presedintele ONG-lui foarte vocal, EcoCivica si etichetat in spatiul public drept unul dintre “politistii spațiului verde” al Capitalei si cu care Nicusor Dan lupta umar la umar de ani de zile, deține un restaurant chiar în Parcul Tineretului prin socrul său, Soroceanu Roman.  In replica, primarul general, Gabriela Firea, a avertizat ca proiectul de restaurare a Parcului Cismigiu nu vizeaza infiintarea unor noi spatii comerciale (cum ar fi restaurante) sau defrisari de arbori pentru realizarea de restaurante si a anuntat ca ii va da in judecata pe cei care continua astfel de „minciuni”.