Tupeu fara limite! Consilier PSD de la Camera Deputatilor, fluturand legitimatia catre un politist: „Las’ ca-ti arat eu tie. Nu vrei sa ai conflict cu mine” Video

37

Lucian Radulescu, consilier parlamentar la Camera Deputatilor, a amenintat si injurat un echipaj de politie care l-a legitimat pentru ca oprise cu masina intr-un loc interzis. Lucian Radulescu este membru PSD si consilier al deputatul PSD Laura Moagher.

Loading...

Radulescu si-a fluturat legitimatia in fata politstilor si i-a amenintat. Acesta conduce un BMW cu numarul B974RGL.

„Nu cred ca vrei sa ai conflict cu mine. Hai sa-ti arat eu ceva, vino incoa. Ia de colea (ii intinde legitimatia de consilier parlamentar). Incerci cu mine de astea? Da-mi amenda, fa ce vrei tu… Jur… Da-mi amenda. Da-i drumul si da-mi amenda, hai ca-ti arat eu tie. Astept pe unul sa-mi bage gaze, in pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus Radulescu politistilor.

Imagini ale conflictului au fost date publicitatii de catre Marian Godina.

„Romania trebuie sa se schimbe, iar astfel de cazuri sa nu mai existe! Cand ai legitimatie de consilier la Camera Deputatilor, ai impresia ca legea nu e si pentru tine. Incepi sa arunci legitimatia si sa incerci sa intimidezi. Doar ca asta nu prea mai merge, sunt si politisti care nu se tem”, a scris Godina pe Facebook.

Deputatul PSD Laura Moagher a anuntat, marti, ca l-a dat afara din functia de consilier parlamentar pe Lucian Radulescu. Acesta a amenintat si injurat un echipaj de politie, folosindu-se de legitimatia se consilier parlamentar.

„Imi manifest profunda indignare fata de comportamentul total neadecvat al domnului Radulescu. Nu tolerez astfel de comportamente, nu sunt de acord cu asa ceva, astfel incat sstazi voi incheia orice contract cu dansul de colaborare. (…) L-am sunat dupa ce am vazut in presa, a spus ca regreta ceea ce s-a intamplat si ca mai multe cuvinte nu are”, a declarat Laura Moagher.

Lucian Radulescu este membru al PSD Ploiesti. El este director al Hipodromului din Ploiesti si director adjunct al CSM Ploiesti, calitate in care, in 2018, a participat la „Mitingul impotriva abuzurilor” din Piata Victoriei, convocat de Dragnea.

Radulescu este unul dintre varfurile PSD din Ploiesti, fiind promovat in fruntea Clubului Sportiv Municipal. In aprilie 2019, un om de afaceri din Ploiesti a facut dezvaluiri revoltatoare de Lucian Radulescu.

Omul de afaceri Lucian Gheorghe l-a acuzat pe Radulescu de fals si uz de fals intr-o afacere de 350.000 de euro si sustine ca iubita acestuia i-ar fi furat din banca 50.000 de euro.

”Intre anii 2013-2015 l-am imprumutat cu diferite sume de bani scopul fiind de a infiinta anumite benzinarii. Suma totala de bani a fost de 350.000 de euro. Aveam incredere in el. Mi-a dat inapoi 20.000 de lei vechi. Concubina domnului Radulescu e directoare la OTP Bank si mi-a sustras bani din cont. Mi-am deschis cont la rugamintea lor si apoi am ramas fara 50.000 de euro. Am facut plangere pentru furt la ANPC, iar ANPC a mers la Politia Prahova. M-am trezit cu alta plangere penala in care sunt chemat pentru santaj si camata. Si in hartia notariala facuta intre noi scrie clar ca e un imprumut fara dobanda. El spunea ca-mi da 25% din a doua benzinarie cumparata. Ivan Georgiana, concubina domnului Radulescu, a facut plangerea. Plangerea a fost respinsa de instante”, a declarat Lucian Gheorghe la GSP LIVE.

De asemenea, Gheorghe a spus despre Radulescu ca nu are studii superioare, fiind incompatibil cu pozitia pe care o ocupa. Si ca in declaratia de interese, el insusi a notat ca e si agent de fotbalisti si consilier pe probleme de sport pentru un cabinet parlamentar.

”Mi-au spus ca au toata politia Prahova la degetul mic. Lucian Radulescu se lauda ca-l are pe domnul presedinte FRF Razvan Burleanu, ca e mare prietenie cu el. Ii place sa i se spuna Becali de Ploiesti”, a mai acuzat omul de afaceri.

Lucian Radulescu a fost conducator la FC Vaslui, Petrolul, Conpet Ploiesti si in prezent e director adjunct la CSM Ploiesti si administratorul bazelor din subordinea clubului, stadionul ”Ilie Oana”, Sala Sporturilor Olimpia si Hipodromul din Ploiesti.