Incompetenta ucide. Detalii cutremuratoare ies la iveala! Politistii aveau de verificat doar 40 de case ca sa o gaseasca pe Alexandra. Fata putea fi salvata!

10

Mai multe documente interne ale MAI, publicate de Libertatea, arata ca, daca puneau cap la cap informatiile primite in dimineata zilei de joi, politistii puteau ajunge la locuinta lui Dinca inainte de intoarcerea criminalului.

Loading...

Alexandra rosteste cuvantul Bold de trei ori, in doua convorbiri separate. Bold este numele unui cartier din orasul Caracal. Singura intersectie a zonei Bold cu arealul STS este chiar la capatul strazii Craiovei, foarte aproape de locul unde era casa lui Gheorghe Dinca.

Practic, politistii ar fi avut de verificat circa 40 de case.

Daca acel arc de cerc al STS era suprapus cu informatia de la Alexandra, aceea ca rapitorul a dus-o cu masina ”pe langa dig” si ”in Bold”, rezulta o singura bucata a cartierului Bold pe care politistii ar fi trebuit sa o verifice.

Surse judiciare au confirmat ca nu a existat o transcriere nici macar a covorbirilor si indicatiilor date de fata la 112.