Stefan Banica a rabufnit! „Mi s-a strans inima cat un purice! am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita”

4

Alexandra Macesanu l-a cunoscut pe Stefan Banica si chiar s-a pozat alaturi de acesta in urma cu trei ani. Acum, cand aceasta fotografie a devenit publica, Banica are o reactie de profunda revolta.

Loading...

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii.

Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri ‘Alexandra’, ‘Luiza’, ‘Colectiv’ vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a scris Banica pe Facebook.