Criminalul din Onesti ameninta public, inca din 2018, ca se va razbuna: „Cu arma de foc voi face dreptate. Nu glumesc”

22

Agresorul de la Onesti care a injunghiat mortal doi muncitori dupa ce i-a tinut ostatici câteva ore intr-un apartament ameninta public, inca din 2018, ca se va razbuna pentru pierderea apartamentului.

In 2018, G. M. a publicat pe Facebook o inregistrare video, in care ameninta ca se va razbuna pentru pierderea apartamentului, daca nu i se da curs la plângerile penale numeroase pe care le facuse, transmite Digi24.

Loading...

El a povestit momentul in care familia lui a fost evacuata in 2010. Barbatul l-a acuzat pe executorul judecatoresc pentru ca a venit cu jandarmii si i-a scos familia din casa fara sa arate nicio hotarâre judecatoreasca prin care sa i se fi dat acest drept. In inregistrarea video, G.M. acuza chiar ca unul dintre jandarmi i-ar fi amenintat fiica cu un pistol.

Barbatul a sustinut ca a incercat fara succes sa isi recupereze lucrurile din casa si, pentru ca nu a putut face asta, a formulat mai multe plângeri penale atât la procurori civili, cât si la procurori militari. G.M. spune ca nu a fost niciodata chemat la audieri.

„Nu am reclamat decât unde e hotarârea judecatoreasca care a permis evacuarea silita, de ce nu am fost audiat la nicio cercetare penala, de ce nu ni s-a permis sa participam la inventarierea bunurilor din apartament.

Familia mea a fost amenintata cu arma de foc. Daca nu se lamureste aceasta situatie, cu arma de foc voi face si eu dreptate. Sa nu va fie de gluma! Nu glumesc.

Asta am vrut sa va spun, iar daca vreti, luati masuri. Daca nu, o sa va lamuresc ca o sa luati mai târziu. Luati masuri urgente”, spune el in inregistrarea de aproximativ 8 minute.

Acum, agresorul este in spital, ranit, sotia sa a fost retinuta pentru complicitate la lipsire de libertate, iar sefii din Politie fac o ancheta interna la Onesti, pentru a verifica daca au existat pasi gresiti si in interventia autoritatilor.