Cantareata Andreea Antonescu, amendata cu 4000 de lei pentru apel fals la 112! Ce le-a spus politistilor

8

Cantareata Andreea Antonescu a fost amendata cu 4.000 de lei, in noaptea de miercuri spre joi, pentru ca a sunat nejustificat la numarul unic de urgenta.

Artista sustinea ca are un conflict cu iubitul ei si ca ar fi sechestrata intr-un apartament dintr-un complex rezidential. Andreea Antonescu a sunat la 112 la 12.30. Conform politistilor, artista a sustinut ca se certa cu iubitul sau si ca nu era lasata sa iasa dintr-o camera a apartamentului, noteaza protv.

Loading...

Cand au ajuns la adresa, politistii au constatat ca cele relatate nu se confirmau.

Agentii spun ca artista era binedispusa si nu avea nicio urma de violenta pe corp. Parea ca se simte foarte bine alaturi de partenerul sau.

Mai mult, ea nici nu si-a amintit sa fi sunat la 112 si i-a intrebat pe politisti de ce venisera la usa ei. Drept rasplata, Andreea Antonescu a fost amendata cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificata a numarului unic de urgenta.

Ce spune artista

”V-as da buna dimineata, dar am facut-o deja in jurul orei 7 cu un story, care probabil relata asa, daca puteati citi printre randuri, ca nu am fost deloc sechestrata. Aseara am trecut printr-o experienta stranie. Ideea e in felul urmator: nu am fost sechestrata.

Aseara eram acasa cu stefan Manolache, asta din dorinta noastra de a nu mai aparea atat de mult in story-uri. (…) Au venit cu copii in vizita. stefan a scos telefonul de firma si copilasul a inceput sa butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit ca subsemnata voia sa plece la masina, pentru ca nu mai aveam tigari. stefan a considerat ca am fumat prea mult, iar eu ma rugam sa-mi dea cheile. Nu-mi gaseam nici cheile de la casa.

Autoritatile si-au facut datoria si au venit imediat si au considerat ca e vorba despre un sechestru. Partea buna a fost ca nu a fost ca nu era niciun sechestru, partea mai putin buna este ca trebuie sa platesc o amenda”, a spus Andreea Antonescu.