Alerta in Timis. Criminal in libertate, dupa ce a facut macel: A injunghiat patru oameni si a lovit cu masina un politist

6

Un barbat a murit, miercuri dimineata, si sotia sa este in coma, dupa ce au fost atacati in timp ce alergau intr-un parc din Timis.Cei doi alergau intr-un parc din Faget, asa cum obisnuiau in fiecare dimineata, moment in care au fost atacati de un barbat inca neidentificat, potrivit Realitatea TV.

Loading...

Barbatul a fost injunghiat mortal, iar sotia sa a ajuns la spital in coma.

Atacatorul a fugit cu o bicicleta, iar la un moment dat s-a ciocnit cu o masina. El a furat masina respectiva si a fugit. Politistii l-au urmarit pe atacator, ba chiar au tras si cateva focuri de arma, dar nu au reusit sa il prinda.

Potrivit presei locale, agresorul ar fi un barbat in varsta de 33 de ani, din satul Bichigi, de langa Faget.

Dupa ce a fugit cu masina, atacatorul a facut inca trei victime, printre care si un politist. Presa locala noteaza ca acesta ar fi atacat cu cutitul inca doua persoane in afara de victimele initiale si ca ar fi lovit cu masina un politist.

Se pare ca atacatorul este recidivist si ca in trecut a mai fost acuzat si de loviri si alte violente, insa a primit doar o amenda penala.

Politistii au instituit filtre si il cauta acum pe agresor. Acesta se numeste Florin Boldea si are 33 de ani.