Reactia devenita virala a unui proxenet cand e incatusat de mascati: „Bai, chem politia!”

68

Mascații au intrat în casa bărbatului, la primele ore ale dimineții, și l-au culcat la pământ. Pe filmare se aude cum acesta strigă: „Bă, chem poliția. Chem avocatul, mă, vine avocatul”, iar o femeie țipă către aceștia „să lase băiatul în pace”.

În județul Giurgiu, 20 de percheziții domiciliare pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism și spălarea banilor au avut loc în această dimineață, potrivit presei locale.

Loading...

„Grupul infracțional era unul dinamic în ceea ce privește zonele de acțiune și țările de exploatare, fiind într-o continuă mișcare, căutând zone propice din vestul Europei, unde puteau transporta și caza tinerele, locuri unde activitățile de practicare a prostituției erau tolerate de autorități și unde cererea pe piață era crescută”, precizează IPJ Giurgiu.

În total, miercuri dimineață, DIICOT și Poliția Română pun în aplicare 457 mandate de percheziții și 367 de mandate de aducere în cadrul unui acțiuni de amploare în rândul grupărilor infracționale care acționează în mai multe domenii. Potrivit Poliției, acțiunea vizează destructurarea a 47 de „rețele de criminalitate organizată, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave”.