Selly, petrecere cu Tanca Uraganul. „Nu va duce bibilica, nu sunteti buni de nimica/ Am averi si bani pentru o mie de ani”. Cu cat a fost amendat vloggerul

29

Vloggerul Selly a fost amendat cu 15.000 de lei de Politia Ilfov dupa ce a organizat o mare petrecere de ziua sa la care a fost adus si manelistul Tzanca Uraganu. Petrecerea a avut loc intr-o vila de langa Bucuresti. Selly a implinit 20 de ani pe 28 februarie, informeaza Aktual24.

Imagini de la petrecere au fost date publictatii pe conturile de TikTok si Instagram ale petrecaretilor. La petrecere s-au cantat manele in care au fost batjocoriti cei care nu au bani.

Loading...

Iata versuri dintr-o manea interpretata de Uraganu:

„Am averi si bani pentru o mie de ani
Traiesc ca un boier, stau bine monsieur
Cand va vad, m-apuca mila ca nu va duce bila
Nu va duce bibilica, nu sunteti buni de nimica
Nimica nu stiti voi, nici cat face doi plus doi
Si aveti numa’ harfe-n voi de ghertoi
Cand vorbiti de mine, v-as da una peste gura
Dar mi-e sa nu-mi stric Rolexu’ de la mana
Si-un picior la misto, asta v-as da
Dar nu-mi murdaresc pantofii mei de catifea”.

„Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, pe o retea de socializare, cu privire la faptul ca a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 28 februarie a.c., politistii orasului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in orasul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, incalcand normele de protectie sanitara.

In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat, pana la acest moment, proprietarul societatii, un participant si organizatorul evenimentului.

Acestia au fost sanctionati contraventional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi in valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

In continuare, politistii efectueaza verificari, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmand a fi luate masurile legale care se impun”, se arata intr-un comunicat IPJ Ilfov.