Cristian Tudor Popescu a rabufnit la adresa pesedistilor: „Sunteti lasi si abjecti! Pe Firea o scoteam prin pervazul studioului”!

43

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a luat in colimator pe social democrati pentru lipsa de reactie in cel mai recent scandal care a inflamat opinia publica, dupa ce Gabriela Firea a distribuit o postare in care erau atacate doamnele care construiesc un spital destinat copiilor bolnavi de cancer.

Loading...

„Ma adresez pesedistilor. Sunteti lasi si abjecti ca nu ati reactionat la atacul Gabrielei Firea la adresa copiilor bolnavi de cancer”, a subliniat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Jurnalistul a amintit ca acest comportament se regaseste si la alti exponenti ai partidului, fiind amintiti Eugen Teodorovici, care a avut o iesire in decor la audierile din Parlament a ministrului de Finante propus de PNL.

Eugen Teodorovici, la audierea lui Florin Citu: „Au, manca-ti-as! imi plac curvele, dar nu blonde”. Cristian Tudor Popescu l-a evocat si pe ministrul Badalau, care se „pi..a” pe romanii din strainatate. „Badalau mictiona pe diaspora”, a punctat CTP.

CTP i-a reprosat realizatorului Cosmin Prelipceanu ca a subestimat-o pe doamna Firea in interviul recent luat. Este cel mai alunecos, veninos si pervers personaj care poate fi invitat dintre politicienii momentului.

„Am fost in direct la Europa FM, iar doamna Firea a refuzat dialogul cu mine. A spus ca nu poate intra cu mine ca m-am antepronuntat intr-o postare pe FB. A facut bine pentru ca niciuna din metodele astea pe care le foloseste nu merg cu mine. Minciuna sfruntata pe care a practicat-o aici. Minte de la mana pana la gura cu un tupeu maxim. Cu mine nu ar fi tinut. Am o voce cu care va sparg reflectoarele daca vreau. Daca incerca cu mine chestia asta”.

In urma cu o zi Cristian Tudor Popescu ameninta ca pleaca de la Digi24 TV, nemultumit de prestatia jurnalistica a moderatorului Cosmin Prelipceanu. Acesta a avut-o invitata marti seara pe Gabriela Firea in sudio, pe care nu a deranjat-o deloc cu intrebari incomode, este reprosul lui Cristian Tudor Popescu.

„Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, impotriva celor doua doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia sa-i fie citit in fața, tare și cu dicție, napârcii Firea – eu asta aș fi facut, nu sa-l ascund „pudic” intr-un unghi de ecran aproape ilizibil”.