Victor Ponta anunta ca si-a gasit de munca: „Lucrez in strainatate, am venituri mai mari decat cand eram parlamentar”

158

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, luni seara, la TVR ca si-a gasit loc de munca in afara Romaniei. Ponta a ramas in afara Parlamentului dupa esecul aliantei cu Tariceanu de la alegerile din decembrie.

„Muncesc. Politicianul, cand nu mai e ales, se apuca de munca. Nu m-am nascut politician, nu intentionez sa mor politician. Lucrez in afara tarii. Completez declaratie fiscala, am venituri si voi avea, chiar mai mari decat cand eram parlamentar. Lucrez in afara tarii.

Loading...

Sunt multi oameni care mi-au spus de-a lungul timpului: ‘Hai sa lucrezi cu noi!’. ‘Nu am voie, sunt parlamentar, sunt in incompatibilitate’. Acum mi-au zis ca am voie”, a declarat Victor Ponta, luni seara, la TVR.

Ponta a refuzat sa spuna in ce tara lucreaza si pentru cine, mentionand doar ca este „dincolo de Giurgiu”.

Presa din Serbia a anuntat in 2018 ca Ponta a primit cetatenie sarba si ca a devenit consilier onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandr Vucic. In Serbia se afla si fugarul Sebastian Ghita, prieten bun cu Victor Ponta. Ponta a fost intens promovat la Romania TV in timpul campaniei electorale iar pe listele Pro Romania din Prahova a candidat Alexandru Iacobescu, care a preluat mai multe dintre afacerile de care Ghita s-a ocupat inainte de a intra in politica, arata Aktual24.