Mihai Tudose ii cere demisia lui Ponta: „Nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai tu demisia? Ca sa nu te mai deranjam”

16

Fostul premier, Mihai Tudose, il compara cu Dragnea pe Victor Ponta, dupa ce liderul Pro Romania a anuntat ca ii da afara pe „tradatorii” din partid. Tudose ii cere lui Ponta să demisioneze de la sefia Pro Romania pentru situatia creată in partid.

Loading...

„Scoala lui Dragnea….Adica: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de tradare, infierat, desfiintat etc.

Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut si ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,parerea” liderului -unic- si -absolut-care-numai-el -are-solutii-bune.
Nici eu si nici colegii mei nu am incalcat nicio hotarare a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindca acestea, structurile statutare in care trebuiau luate deciziile in aceste momente… nu au fost convocate.

Am avut in schimb, ca reper absolut, opinia liderului….
Care acum spune public ca da afara fondatorii partidului (care ocupa si primele pozitii de conducere in partid).
Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacsu acuzandu-l ca negociaza cu Orban…. (acuzatie nefondata, nedovedita, de un ridicol extrem)
Nu cumva vi se pare ca se repeta scenariul….

Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelasi lucru… si ieri era revoltat ca eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid si de la guvern pe Facebook… si inca nu ne-a spus de frica cui…
in conditiile in care toooooate ,,negocierile” duse de Victor in ultimul timp ( absolut toate fiind facute fara girul unui for statutar) au esuat, in conditiile in care esti foarte deranjat ca nici cei mai apropiati colegi din conducerea ProRomania nu-ti impartasesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca in loc sa ameninti tu cu excluderi si schimbari de presedinti de organizatii, de excluderi de membri fondatori si oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astazi partidul… nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai tu demisia? Ca sa nu te mai deranjam….”, scrie Tudose pe Facebook.

Victor Ponta i-a raspuns scurt lui Tudose: „Ii urez succes la PNL. Noi ne vedem de Pro Romania”, conform B1.ro.