Oreste Teodorescu, previziune sumbra pentru „micul Titulescu”: „Asta se intampla cand esti mitoman, arogant si incapabil!”

40

Jurnalistul Oreste Teodorescu devoaleaza decaderea accelerata a fostului lider PSD, Victor Ponta.

Loading...

„De la micul Titulescu la Mickey Mouse…

Asta se intampla cand esti mitoman, arogant si incapabil sa intelegi mersul politic, draga Victoras…o parte din partid iti pleacă la PSD, alta probabil la PNL, iar tu ramai asa cu buza umflata… Paguba in ciuperci!”, scrie Oreste pe Facebook.

„Potrivit unor surse politice, noul tandem de la varful PSD – Marcel Ciolacu, presedinte interimar si Paul Stanescu, secretar general – ar dori sa redeschida portile partidului pentru fosti lideri care au plecat in perioada Dragnea-Dancila.

Este vorba despre fostii premieri Mihai Tudose si Sorin Grindeanu, despre fostul secretar general Marian Neacsu si despre fostul vicepresedinte Adrian Tutuianu.

Aceasta echipa ar putea reprezenta noul centru de putere in PSD incepand cu 1 ianuarie 2020 si va pregati congresul din luna martie, cand se va alege o noua conducere legitima.

In perspectiva celor doua randuri de alegeri – locale si parlamentare – la varful PSD se pregateste scoaterea din uz a mitralierelor politice uzate, generatoare de extremism si populism, si promovarea unor guri de tun capabile sa restabileasca profilul bine conturat in PES si in alte institutii europene”, a scris Radu Tudor pe blogul sau.

Tudose si Tutuianu au adus cele mai multe voturi pentru Pro Romania la alegerile europarlamentare, ei controland zeci de primari din judetele Braila si Dambovita.

Mihai Tudose, proaspat demisionar din Pro Romania, a anuntat luni ca este posibil sa se inscrie in PSD. El a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD.

Intrebat, la DC News, daca se ca intoarce in PSD, Tudose a spus ca se gandeste la asta: „Deocamdata sunt in carantina, sa vad”.