Reactia politistilor la piesa trupei „Parazitii”- Antimilitie: Ii dam in judecata pentru calomnie! Ne-au injurat de toti sfintii si ranitii

86

Trupa „Parazitii” este amenintata cu judecata de catre politisti, dupa cea mai recenta piesa denumita „Antimilitie”. Iulian Surugiu, presedintele SNAP, a declarat ca va merge la instanta saptamana viitoare.

Loading...

„Saptamana viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucuresti, ii vom actiona in judecata pentru calomnie si pentru ce mai gasesc avocatii acolo, ca nu poti sa-i injuri pe toti politistii din tara asta la modul asta. Adica fiecare mai gresim, dar totusi, este foarte mult”, a declarat Iulian Surugiu, presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP), citat de Mediafax.

Surugiu mai spune ca cei de la Parazitii au exagerat de aceasta data, pentru ca injura si familiile politistilor.

„Nu am spus niciodata ca avem numai politisti destepti, frumosi, dar nici asa, in halul asta, mai ales de familii. Ne-au injurat de toti sfintii si de toti ranitii. Deocamdata nu stim ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu.

Piesa trupei Parazitii, pe care sindicalistul o considera jignitoare pentru politisti, se numeste „Antimilitie”, si a fost lansata recent.