Inconstienta fara limite la volan! A baut bere inainte de accident! Video cu soferita care si-a ucis nepoata!

21

Inconstienta la volan nu cunoaste limite. Imaginile postate pe o retea de socializare arata cum soferita care si-a omorat nepoata de 13 ani in accidentul din localitatea maramureseana Petrova, conducea bauta si nu purta centura.

Loading...

Inconstienta femeii care avea in masina doi nepoti, o fata de 13 ani si un baiat de 10 ani, a provocat o tragedie fara margini. Nu si-a inchipuit niciodata ca ei i se poate intampla ceva. Muzica rasuna din boxe, berea era langa schimbatorul de viteze, iar nenorocirea s-a produs peste doar cativa kilometri.

Valoarea si inconstienta i le-a dat alcoolul. Localnicii spun ca a baut si inainte sa se urce la volan intr-un bar din Leordina, si isi luase si la pachet. Politistii au gasit o lada plina cu bere in portbagaj. in momentul tragediei, femeia a incercat sa faca o depasire, nu s-a asigurat si a intrat frontal in masina de pe celalalt sens.

soferita, care conducea o masina cu volanul pe dreapta, a murit pe loc. Nepoata ei a fost scoasa repede de paramedici in stop cardio respirator. Au incercat sa o resusciteze, dar fara succes. Fratele ei a primit ingrijiri medicale si a fost transportat de urgenta la spital.

in cealalta masina, soferul nevinovat si pasagerul din dreapta au ramas incarcerati. Pompierii i-au scos si apoi i-au predat medicilor. Sunt in viata, dar vor mai ramane o buna perioada in spital.

Politistii atrag atentia ca folosirea telefonului mobil in timpul condusului este foarte periculoasa. Doar in primele 5 luni ale acestui an au fost sanctionati aproape 21.500 de soferi pentru ca foloseau telefonul, la volan.